søndag 20. mars 2016

Perfect Home & Tupperware party

Fullt hus :o) 


På mandag hadde jeg Perfect Home og Tupperware party. 
Jeg gikk offensivt ut og inviterte 120 stk 
Av erfaring er det ikke så mange som kommer og mange sier de skal komme, men kommer ikke likevel. Og da er det greit å invitere mange :o) Vi ble snøtt 30 jenter/damer som kosa oss med shopping og skravling. Det var hyggelig at så mange ville komme :o) 


Til servering hadde jeg hjemmebakt sjokoladekake, eplebåter med cappuccinodryss, popcorn i popcornbeger. Kaffe, brus og vann (senere kom jeg på at jeg hadde glemt The) 


Homeparty er noe jeg alltid har likt godt. Og har med jevne mellomrom hatt slike party. Det er hyggelig å kunne invitere venner, kjente og naboer på slikt arrangement. 
Vertinnegaver får man også :o) Jeg må si at vertinnefordelene på Perfecte Home er veldig mye bedre enn Tupperware. De har en ordning der man selv kan velge hva man vil innen ett valgfritt produkt/produkter i en prisklasse som er bestemt utifra salget på partyet. 
På Tupperware får man ett bestemt produkt utifra hvor mye man selger for i forskjellige prisklasser. Ulempen med dette er at vertinnegaven kan være noe du allerede har kjøpt tidilgere. For meg som har skaper og skuffer fullt med Tupperware så er det muligheter for at slikt kan skje :o) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar :o)