søndag 24. juni 2012

Film & Popcorn

Ungene var ute å lekte før i dag og kom hjem våte som katter. Ute bøtter det ned med regn. Så inviterte vi to venner av ungene som ville komme å se på film. Jeg serverte litt popcorn og det var stas. Av erferanging serverte jeg en bolle til hver, enn at alle 4 skulle kaste seg over en stor bolle.

Ønsker alle en mindre regnfyllt dag enn vi har her.

4 kommentarer:

 1. Smart ide å gi barna en skål hver :) Man blir litt praktisk av å jobbe i bhg.

  SvarSlett
 2. Ja det er ikke så dumt å gi de en skål hver og grunnen til at jeg har lært det er av erfaring av søsken krangling!!!
  Vi deler alltid likt kjenner at tolmodigheten med kranglingen det blir ikkke allltid er tilstede og da er et veldig greit å gjøre det sånn :o)

  SvarSlett
 3. Hei:-) Måtte bare stikke innom hos deg for å takke for det herlige skjerfet som kom i posten idag!!!! TUSEN hjertelig takk,igjen!!! Jeg får nok ikke ha det helt for meg selv nei....jentene mine på 18 likte det også kjempe godt!!! Så det blir garantert tatt i bruk snart:-)

  Håper været bedrer seg snart hos dere også!!!! Her har vi hatt en nydelig dag idag,så det ble grilling og kos i sola idag!!! Ha en fin kveld!!! Klem:-)

  SvarSlett
 4. Koselig at flere enn deg likte det :o) Da er det hyggelig om du låner det bort da :o)
  Min datter er 7 år hun har lånt noen av mine :o)

  Den deilige sommer varmen uteblir fortsatt, men det er hyggelig å høre at dere som er hellige å ha den bruker den fornuftig med grilling og kos i sola :o)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar :o)