Julebrød
Førjulstiden består veldig mye av stress og mas. Men det går an å ta seg tid til å glede noen også.
Jeg har bakt 3 store Julebrød og delt de opp i seks deler. Delene har jeg gitt til venner og hyggelige naboer.
Og når noen har kommet på førjulsbesøk har Julebrød med brunost stått på menyen. Det er ikke alltid så mye som skal til for å glede et ❤
Julebrød 2012
2kj hvetemel
100g sukker
100g smeltet smør
2ts salt
1ts salt
2pk tørrgjær
12 dl skummetmelk
100g sukat
200g rosiner
Slik går du frem:
Varm smør og melk til finger varmt
Tilsett melk og smør.
Bland sammen
La det heve i ca 45 minutter
Del deigen i 3 like deler og tilsett sukat og rosiner.
La deigen etterheve mens ovenen blir varm 200g i 40minutter midt i ovnen
For en hyggelig ting å gjøre Toril :) Ser veldig godt ut. Jeg har litt baking igjen før det kan bli jul. Dagene flyr avgårde. Ha en super fin bursdag i morgen :)
SvarSlett